Eğitim Mahallesi Aile Sağlığı Merkezine Kavuşuyor

İlçe sakinlerine sağlık hizmetlerine en hızlı şekilde ulaştırma hedefiyle çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, Eğitim Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yüzde 80 seviyesine ulaştı.

30 Eylül 2017 Cumartesi 21:19
Eğitim Mahallesi Aile Sağlığı Merkezine Kavuşuyor

Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında da ilçeye örnek projeler kazandırıyor. Eğitim mahallesinde yapımı süren aile sağlığı merkezi tamamlandığında vatandaşlara sağlık konusunda önemli imkanlar sunacak. Yıldırım Belediyesi’nin sağlık alanında yaptığı yatırımlarla öncü kurum olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İnşası hızla süren aile sağlığı merkezimiz mahallemize artı değer katacak. Yüzde 80 seviyesine ulaşan binamız tamamlandığında vereceğimiz sağlık hizmetleri ile hemşehrilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracağız” dedi.

MODERN BİNADA KESİNTİSİZ SAĞLIK HİZMETİ

Eğitim Aile Sağlığı Merkezi hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Eğitim Mahallesi Aile Sağlığı Merkezimiz 263 metrekarede hizmet verecek. 3 katlı binanın içerisinde 2 adet muayene odası, emzirme odası, tıbbi müdahale odası, 3 adet çok amaçlı salon, arşiv odası ve muhtarlık odası yer alacak” dedi. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarı anlayışıyla ihtiyaç alanında çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Başkan Edebali, “Amacımız insan sağlığının her şeyin önünde olduğu bilinciyle insanlarımıza kesintisiz sağlık hizmet vererek Yıldırımlıları sağlığına en kısa sürede kavuşturmak. İlçemiz sınırları içerisinde yaşayıp, hizmetin ulaşmadığı vatandaşımız kalmayacak” şeklinde görüşlerini belirtti.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108