Edebali ''Birlikte Daha Güçlüyüz''

Yıldırımlı muhtarlarla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ortak akılla yönetime vurgu yaparak, ilçeyi kalkındırmak adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte projeler ürettiklerini söyledi.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 15:56
Edebali ''Birlikte Daha Güçlüyüz''

Yıldırımlı muhtarların oluşturduğu Yıldırım Muhtarlar Derneği ve Bursa Yıldırım Muhtarlar Derneği tek çatı altında bir araya geldi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın’ın yoğun çabalarıyla Yıldırım Muhtarlar Derneği çatısı altında birleşen muhtarlar, kahvaltıda buluştu. Muhtarları gösterdikleri birlik ve beraberlikten dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçe yönetimimizdeki en önemli kilometre taşlarından birisi olan muhtarlarımız tek çatı altında bir araya gelerek örnek bir tavır ortaya koydular.

Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi üstlenen muhtarlarımızın bu birlikteliği bizi daha güçlü kılacak, Yıldırımın kalkınma ivmesini hızlandıracak” dedi.

Kurumlar arası iletişim ve ortak sistematik çalışmanın ancak ortak akılla mümkün olduğuna da işaret eden Başkan Edebali, “Kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve toplumun her kesiminin temsilcileri birlikte Yeni Yıldırım’ı birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.


 
‘BAŞKAN EDEBALİ ÖNCÜLÜK EDİYOR’
 
Mahallelerindeki hizmet önceliğinin belirlenmesinde ve taleplerin yetkililere iletilerek kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulmasında muhtarların kilit rol oynadığını işaret eden Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, “Demokrasinin gelişmesinde ve devlet ile vatandaş arasında diyalog kurulmasında önemli vazife üstlenen muhtarlarımız kilit rol oynuyor. Vatandaşlarımızın taleplerinin tespit edilerek, hizmet önceliklerimizin belirlenmesinde, mahallelerin sağlıktan eğitime, altyapıdan sosyal yaşam alanlarına eksikliklerinin ortaya çıkarılmasında muhtarlarımızın desteğini alıyoruz. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin öncülüğünde mahalle kültürünün yaşatılmasına yönelik çalışmalar ve mahallelerin yapılacak dönüşümlerle altyapıdan üstyapıya değer kazanması sonucunda Yıldırım, insanların yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehir olacak” ifadelerini kullandı.


 
Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak ise 69 mahalle muhtarının tek bir çatı altında toplanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tablo muhtarlarımızın ve Yıldırımın birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gösteriyor. Tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108