Başkan EDEBALİ İlçe Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

İlçe ekonomisine değer katan işletmecilere destek olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

01 Mart 2018 Perşembe 12:28
Başkan EDEBALİ İlçe Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Toplumun tüm kesimleriyle buluşarak yönetimde ortak aklı ilke edinen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe esnafıyla bir araya gelerek şehrin kalkınmasında pay sahibi olan işletmecilerle istişarelerde bulunuyor. Gökdere bölgesi esnafıyla kahvaltı sofrasında buluşan Başkan Edebali, ilçede ekonomik yaşama değer katan işletmecilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Yıldırım’ı toplumun tüm kesimleriyle güç birliği halinde kalkındırmanın öncelikli hizmet politikaları arasında yer aldığının altını çizen Başkan Edebali, “Şehrimizin güçlenerek refaha ulaşmasının yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek adına ilçe ekonomisine önemli katkısı olan esnafımızın her zaman destekçisiyiz. Her alanda yaşanabilir Yıldırım’ı oluştururken, bunu topyekun kalkınma ile gerçekleştireceğiz. Ortak aklın ışığında kalkınma hamlelerimizi sürdürürken Yıldırım ekonomisinin can damarı olan esnaf kardeşlerimizle de temasımızı sürdüreceğiz” dedi.

3 BİN 500 ZİYARET

Şehri geleceğe taşırken esnafın da refah seviyesinin yükselmesini önemsediklerini dile getiren Başkan Edebali, “Esnafımızın daha refaha ulaşması için destek çalışmalarımızı göreve başladığımızdan beri sürdürüyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 3 bin 500 işletmemizi ziyaret ederek esnafımızın taleplerini yerinde dinledik. Belediye bünyesinde hizmet veren ‘Esnaf Masası’ ile mevcut sorunları ortadan kaldırmak adına çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Esnaf Masası personelimiz de ilçemizde esnafımızı ziyaret ederek istek ve önerilerini alıyor, belediyemizle işletmecilerimiz arasında köprü oluyor” şeklinde konuştu. Türkiye’ye örnek model olacak kentsel dönüşüm hamlesinde ilçe esnafının büyük öneme sahip olduğunu aktaran Başkan Edebali, “Dünya bebe giyim sektörünün kalbi olan Vişne Caddesi Ticaret Bölgesiyle ve diğer tüm işletmelerimizle potansiyeli yüksek olan ilçemizin güçlü bir ekonomiyle geleceğe yürümesi en büyük hedeflerimizden birisi. Kültürel, sosyal, ekonomik ve mekânsal değişimin yaşanacağı dönüşümü gerçekleştirirken, bize sağlam adımlar atmamızı sağlayacak olan Yıldırım’ın güçlü ekonomik yapılanması olacaktır” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM BLD

banner119
Son Güncelleme: 01.03.2018 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108