Kaçak sülük toplamanın bedeli "ağır" oldu

Kırklareli'de, nesli tükenme tehdidi altında bulunan sülükleri kaçak yoldan toplayan kişi yakalandı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 14:26
Kaçak sülük toplamanın bedeli "ağır" oldu

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri Longoz Ormanları Milli Parkı sınırları içerisinde sülük toplandığı bilgisine ulaştı.

Ekipler, nesli tükenme tehdidi altında bulunan sülükleri yakalayarak çuvala dolduran kişiyi suç üstü yakalandı. Kaçak yollarla sülük avlayan kişiye 42 bin 479 lira para cezası kesildi.

Şüphelinin yaklaşık 1 kilogram sülüğü 500 lira karşılığında satacağı öğrenildi. Ele geçirilen sülükler yeniden doğal ortama bırakıldı.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Sülük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108