Bursa'nın Beyaz İncisi ve Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden olan Uludağ, yeni yılın ilk gününde tatil olmasıyla ziyaretçi akınına uğradı.
Yılın ilk günü olması ve tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar ve yılbaşı nedeniyle yeni yılı Uludağ'da kutlayanların dönüş yapması sebebiyle Milli Parklar gişelerinde 5 kilometre araç kuyruğu oluştuğu bildirildi.
Yoğun kar yağışının yaşandığı Uludağ'a gitmek isteyen ziyaretçileri Milli Parklar gişelerinde Jandarma ekipleri karşıladı.Kar yağışı nedeniyle Jandarma ekipleri kar lastiği ve zincir kontrol yaptılar. Kar lastiği ve zinciri olmayan araçları geri çevirdiler.
Yeni yılı Uludağ'da kutlayan tatilcilerin dönüş yolunda 30 kilometreye varan araç kuyruğu oluşturduru belirtilirken, Uludağ'da hava sıcaklığının sıfırın altında 5 derece, kar kalınlığının ise 35 santimetre olduğu öğrenildi.