Yıldırım'lı Çocukların Tiyatro Keyfi

Kültür sanat faaliyetleri ile ilklere imza atan Yıldırım Belediyesi, ‘Alo Tiyatro’ projesi ile okullarda çocuklara ücretsiz tiyatro izletiyor.

30 Aralık 2016 Cuma 20:07
Yıldırım'lı Çocukların Tiyatro Keyfi

Yıldırım Belediyesi, geçtiğimiz sezon 57 bin 390 çocuğa 47 tiyatro oyunu izlettiği ‘Alo Tiyatro’ projesine 2016-2017 kültür sanat sezonunda da devam ediyor. Minik sanatseverlerin okullarına konuk olan Yıldırım Belediyesi Mobil Şehir Tiyatrosu, ‘Kahraman’ adlı oyunu çocuklara ücretsiz sahneliyor. Bu hafta Gülhanım Karasu İlkokulu’na konuk olan tiyatro ekibi, cumhuriyet, demokrasi ve millet iradesinin anlatıldığı eğitici oyun ile izleyicilerin beğenisini bir kez daha kazandı.

Yıldırım’da tiyatro izlemeyen çocuk kalmasın parolasıyla hayata geçirdikleri projede önemli bir mesafe kat ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Salonu olmayan okulların talebi doğrultusunda her çarşamba Adile Naşit Tiyatrosu’nda ve salonu bulunan okulların kendi salonunda gerçekleşen tiyatro gösterimlerine Yıldırım’da eğitim veren tüm okullar ücretsiz olarak katılabiliyor. Tiyatro izlemek isteyen okullarımız 444 16 02 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilir” dedi.

YILDIRIM BLD

banner119
Son Güncelleme: 30.12.2016 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108