Aşk Bir Şey Değildir 16 Ocak'ta Bursa'da

Sanatçı çift Ececan Gümeci Ünal ve Aykut Ünal’ın kurduğu Tiyatro Hayalet, ilk oyunu ‘Aşk Bir Şey Değildir’ ile 16 Ocak Salı akşamı saat 20.30’da, aynı zamanda Ececan Gümeci Ünal’ın memleketi olan Bursa’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

12 Ocak 2018 Cuma 00:27
Aşk Bir Şey Değildir 16 Ocak'ta Bursa'da

Şahin Örgel’in kaleme aldığı hüzünlü bir evlilik komedisi olan ‘Aşk Bir Şey Değildir’, Tiyatro Hayalet oyuncuları Ececan Gümeci Ünal ve Aykut Ünal’ın yorumuyla sahnelenmeye devam ediyor. Anadolu turnesine çıkan ünlü çift, bir çok şehrin ardından 16 Ocak Salı akşamı aynı zamanda Ececan Gümeci Ünal’ın memleketi olan Bursa’da perde açacak. Tayyare Kültür Merkezi’ndeki oyun, saat 20.30’da başlayacak.

Uzun yıllar sonra yeniden memleketi Bursa’da sahneye çıkacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren, ‘Alemin Kralı’ ve ‘Avrupa Yakası’ gibi dizilerle tanınan Ececan Gümeci Ünal, “Yeni oyunumuzu memleketimde sahneleyecek olmak benim için ayrı bir gurur kaynağı, heyecan ve mutluluk... Oyun tarihi olarak 16 Ocak’ı seçmemizin de ayrı bir anlamı var. Tüm tiyatroseverleri 16 Ocak Salı akşamı Tayyare Kültür Merkezi’ne davet ediyoruz.” dedi.

Tiyatro Hayalet’in kurucusu ve ‘Aşk Bir Şey Değildir’in diğer başrol oyuncusu Aykut Ünal ise oyuna gelen seyircilerin keyifli bir perdenin izlemelerinin yanısıra önemli bir sosyal sorumluluk projesine de destek vereceklerini bilertti. Aykut Ünal, “Tiyatro Hayalet olarak biz Bir Dileğim Var Alper Türedi Derneği’ne satılan her biletten bağışta bulunmaktayız. Böylece tedavi gören çocukların dileklerinin gerçekleşmesine küçük te olsa bir katkı sağlıyoruz.” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108