Qixels 3D ile Eğlence Artık 3 Boyutlu

Yaratıcılıkta sınır tanımayan çocukların vazgeçilmezi olan Qixels Çılgın Bloklar, Giochi Preziosi güvencesiyle artık eğlenceyi 3 boyutlu hale getiriyor. Hayal gücünü ve el becerisini geliştiren Qixels 3D setleriyle, çocukların eşsiz hayal gücü şimdi en küçük ve eğlenceli detaylarla gerçek tasarımlara dönüşecek! Birbirinden farklı 3 boyutlu tasarımlara imkan veren, karanlıkta parlayan ve yeni başlayanlar için özel olarak geliştirilen 3 yeni ürünle eğlencenin dozunu artıran Qixels 3D setleri, 35 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini aldı.

18 Ekim 2017 Çarşamba 21:30
Qixels 3D ile Eğlence Artık 3 Boyutlu

Qixels Çılgın Bloklar ile katman katman hazırladıkları tasarımları her aşamada özel fırçayla su sürerek birleştiren minikler artık 3 boyutlu tasarım yapmanın keyfini sürecek. Giochi Preziosi güvencesiyle raflardaki yerini alan Qixels 3D setleri, miniklerin yaratıcılığını ve el becerisini geliştirirken, 3 boyutlu kavrama yeteneğini de artıracak. Eğlencenin dozunu artırmak isteyenler ve Qixels ile yeni tanışacaklara özel 3 yeni ürün sunan Qixels 3D setleriyle, kendi oyuncaklarını yapmanın keyfi de 3 boyutlu yaşanacak.

300 adet suya yapışan çılgın blok ile uçaklar, dinazorlar, orman, uzaylılar, böcekler ve vahşi hayvanlar tasarlamaya imkan veren Qixels Seri4 3D Yedek Paket ile yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayan çocuklar, karanlıkta parlayan 1500 adet blok içeren Qixels Seri4 Mega Yedek Paket ile eğlenceyi süresiz hale getirecek. Qixels dünyasıyla yeni tanışanlar ise böcekler, orman ve yiyecekler temalı paketleri ile dikkat çeken Qixels Başlangıç Paketi ile bu eşsiz tasarım dünyasının tadını çıkaracak. Özel şablonlarıyla katman katman tasarlamayı sağlayan Qixels 3D Tasarım Makinesi ve Qixels çılgın blok tasarımlarını daha kısa zamanda kurutan Qixels Jet Kurutucu ile tasarımlarını kolayca oluşturan minikler, tam 1.200 Qixels blok içeren metalik küp temalı Qixels Aktivite Paketi ile hayal ettikleri her şeyi tasarlayıp, arkadaşlarıyla paylaşmaya devam edecekler.

QIXELS S4 3D YEDEK PAKET:
Uçaklar, Dinazorlar, Orman, Uzaylılar, Böcekler ve Vahşi Hayvanlar    35,0 TL
QIXELS BASLANGIC PAKETİ S4:
Böcekler, Orman ve Yiyecekler    60,0 TL
QIXELS S4 MEGA YEDEK PAKET:
Karanlıkta parlayan küpler    100,0 TL
QIXELS AKTİVİTE PAKETİ:
Metalik küpler    85,0 TL
QIXELS JET KURUTUCU    130,0 TL
QIXELS 3D TASARIM MAKİNESİ    160,0 TL


Giochi Preziosi Hakkında:

1978 yılında İtalya’da kurulan ve dünyanın birçok ülkesine oyuncak ihraç eden Giochi Preziosi, 2009 yılından bu yana Türkiye pazarında güven ve ilgi kazanmış köklü bir oyuncak markasıdır. Sürekli zenginleşen ve büyüyen alt markaları, ürün çeşitleri ile çocukları küresel oyuncak modası ve zevkiyle tanıştıran Giochi Preziosi, çocukların hayal güçlerini geliştirmeyi, arkadaşlarıyla bir arada oynanan oyunlarla sosyalleşmelerini, el becerilerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

FASELİS

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108