2017 LinkedIn Yetenek Ödüllerinin Sahipleri 7 Kasım’da Duyurulacak

Türkiye’de ilk kez verilecek olan LinkedIn Yetenek Ödüllerinin sahipleri, Türkiye'deki 250'den fazla kurumun performansının bireysel ve kurumsal kategorilerde değerlendirilmesinin ardından duyurulacak. Ödül seremonisi 7 Kasım 2017’de Çırağan Kempinski Palace’de düzenlenecek.

18 Ekim 2017 Çarşamba 21:31
2017 LinkedIn Yetenek Ödüllerinin Sahipleri  7 Kasım’da Duyurulacak

530 milyondan fazla platform üyesiyle dünyanın en büyük profesyonel ağı olan LinkedIn, bu yıl ilk kez LinkedIn Türkiye Yetenek Ödülleri programını hayata geçiriyor. Ödül töreni, Türkiye'nin lider şirketlerinden yöneticileri bir araya getirerek ilham vermeyi, networking fırsatı oluşturmayı ve başarıyı ödüllendirmeyi amaçlıyor. İstanbul’da Çırağan Kempinski Otel’de düzenlenecek olan açılış kutlaması etkinliğine ve gala yemeğine, iş dünyasının önemli isimleri katılacak.

En iyi yetenekleri bulmak, kazanmak ve bünyesinde tutmak için LinkedIn Yetenek Çözümlerini kullanan Türkiye'deki 250'den fazla organizasyonun performansını inceleyen LinkedIn’in Insights Ekibi, bireysel ve kurumsal kategoride ödüle layık görülen şirketleri belirleyecek. Ödüller bireysel kategoride “En Sosyal İşe Alım Uzmanı” ve “En Sosyal Yönetici”, kurumsal olarak da “En Başarılı İşe Alım Ekibi”, “En İyi İşveren Marka” ve “LinkedIn Yükselen Yıldız” branşlarında verilecek.

LinkedIn’in Türkiye’de 5 milyondan fazla üyesi bulunuyor. Türkiye’de LinkedIn üyelerinin en yoğun olarak çalıştığı sektörler arasında operasyon, IT, satış ve mühendislik yer alıyor. Şu an LinkedIn’deki Türkiye merkezli aktif iş ilanı sayısı ise 7 bin.

LinkedIn Yetenek Ödülleriyle ilgili detaylı bilgi için:

https://business.linkedin.com/tr-tr/talent-solutions/events/17/11/linkedin-turkiye-yetenek-odulleri/about

#TurkeyTalentAwards

FASELİS

banner119
Anahtar Kelimeler:
Linkedin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108