Yeni zaferler BUDO ile yaşanacak

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, BUDO´nun isim sponsorluğuyla yeni sezonda mücadele verecek.

23 Eylül 2017 Cumartesi 13:55
Yeni zaferler BUDO ile yaşanacak

Yeni ismi 2 yıllığına Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Kadın Basketbol Takımı olan yeşil beyazlı ekibin imza töreni Mudanya BUDO İskelesi´nde gerçekleştirildi. Törene Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanvekili İlhan Satık, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Cemal Vardar, Basketbol Başantrenörü Gökhan Aşıcı ve takım kaptanı Dilek Dedeoğlu´nun yanı sıra teknik heyet ve sporcular katıldı.

Bursa´nın iki güzide kurumu Bursa Büyükşehir Belediyespor ve BURULAŞ´ın bir araya gelmesinden ötürü duyduğu mutluluğu dile getiren İlhan Satık, "Bundan sonraki organizasyonlarımızda Bursa´yı temsilen inşallah daha güzel bir birlikteliğimiz olacak. Büyükşehir Belediyespor´u uluslararası yeni başarılara taşımak ve yelken açmak amacıyla yeni sözleşmeye imza attık. Kadın Basketbol Takımımız, 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Kadın Basketbol Takımı ismiyle parkelere çıkacak" dedi.

BURULAŞ´ın şehirlerarası ulaşımı kolaylaştırma amacında önemli mesafeler kaydettiğini dile getiren İlhan Satık, "BURULAŞ Türkiye´ye öncü oldu. Kulübümüzdeki elde edilen başarılarla yetiştiriciliğin yanı sıra yarışmacı kimliğini kazanmış durumdayız. Voleybol ve basketbolun yanı sıra, güreş, masa tenisi ve karate gibi diğer branşlarda da başarılar elde ettik. BURULAŞ ile 1´inci Lig´de mücadele vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Recep Altepe´ye teşekkür ediyoruz. Daha güzel günlerde inşallah yeniden beraber olacağız" diye konuştu.

BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ise, "BURULAŞ her zaman öncü oluyor. Ulaşımda bütün noktaları bir arada toplayan tek şirketiz. Basketbol Takımımızın yeni liginde şampiyon olacağına inanıyor, başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra sezon sonunda şampiyonluk toplantısını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cemal Vardar da, "Sayın Levent Fidansoy´a ve başkanımıza bu desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Recep Altepe´ye de spora verdiği desteklerden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Özellikle kadın basketbol takımımızı desteklediği için, kadın basketbol takımımız Bursa´da tek olmasıyla büyük bir misyon üstlendi. BUDO ile Büyükşehir Belediyespor ismi çok yakıştı" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Dilek Dedeoğlu, "Başkanımıza ve Levent Fidansoy´a teşekkür ediyorum, biz de sizi en iyi şekilde sahada temsil edeceğiz" dedi.

Başantrenör Gökhan Aşıcı ise, "Takımımız adına bende bu desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu destek ile birlikte sizlerin yüzünü kara çıkartmadan devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108