Sultanlar öğrencilerle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımı sporcuları ve antrenörleri, Öncü Okullarında öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini aktardı.

27 Ekim 2017 Cuma 14:25
Sultanlar öğrencilerle buluştu

Okul girişinde “Avrupa Şampiyonları, Okulumuza Hoş Geldiniz” yazılı pankart ve çiçeklerle karşılanan sporcu ve teknik heyetin heyecanı gözlerden kaçmadı. Okulun konferans salonuna geçen sultanlar, salonda bekleyen kalabalığın yoğun alkışı ve tezahüratlarıyla karşılaştı.

Öğrencilerin soruları ve verilen cevaplarla kahkaha dolu geçen organizasyonda, öğrenciler ve yeşil-beyazlı sporcular karşılık voleybol oynarken, organizasyon Bursa Büyükşehirli sporcular için hazırlanan pastanın kesimiyle son buldu.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108