Galatasaray’ın başına Fatih Terim geçer

Galatasaray’ın eski futbolcusu Mustafa Sarp, Dursun Özbek yönetiminin Galatasaray vizyonunda olmadığını belirterek, “Bu yönetim değişir ve yeni sezonda yeni yönetimle birlikte Fatih Terim Galatasaray’ın başına geçer” dedi.

17 Mart 2017 Cuma 00:00
Galatasaray’ın başına Fatih Terim geçer

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen spor söyleşisine katılan Galatasaray’ın eski oyuncularından Mustafa Sarp, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Sabri Sarıoğlu, Galatasaray’da kalmalı”

Mustafa Sarp, eski takım arkadaşı Sabri Sarıoğlu’na destek vererek, “Sabri, Galatasaray ile özdeşleşmiş bir isim. Normal bir futbolcu muamelesi görmemeli. Galatasaray o kadar transfer yaptı ama Sabri’nin yerini dolduramadı. Yeni sezonda yerine bir isim alınıp Sabri’de bir alternatif olarak takımda kalmalı” ifadelerini kullandı.

“Aykut Kocaman Fenerbahçe ile anlaştı”

Galatasaraylı eski futbolcu, Fenerbahçe’deki teknik adam sorununa da değinerek, “Aykut Kocaman, Konyaspor yönetimine yeni sezon için net yanıt vermedi. Kamuoyuna yansıyan haberler ve benimde aldığım duyumlar doğrultusunda Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’nin yeni hocası olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu.



“Medipol Başakşehir şampiyon olur”

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Mustafa Sarp, favorisinin Medipol Başakşehir olduğunu söyledi. Sarp, siyah-beyazlıların Avrupa’da yoluna devam etmesinin bir dezavantaj olduğunu vurgulayarak, “Beşiktaş’ın Olympiakos’u geçip UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmesi şampiyonluk yarışı için dezavantaj olur. Eğer Beşiktaş, Avrupa’da devam ederse lige konsantre olmakta zorlanacak. Bu da Medipol Başakşehir’in lehine bir durum olacaktır” şeklinde konuştu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 17.03.2017 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108