Futbolun Yıldızları Yıldırım'da Yetişiyor

Çağa uygun olarak verdiği teorik ve pratik futbol eğitiminin yanı sıra yetiştirdiği lisanslı sporcu sayısıyla da adeta bir 'futbolcu fabrikası' konumunda bulunan Yıldırım Belediyespor’da futbol akademisi kapılarını açıyor.

23 Şubat 2017 Perşembe 15:38
Futbolun Yıldızları Yıldırım'da Yetişiyor
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali öncülüğünde, ‘Spor Şehri Yıldırım’ hedefi doğrultusunda başlatılan yeniden yapılandırma süreciyle büyük bir atılım gerçekleştiren Yıldırım Belediyespor, bünyesindeki futbol okullarında geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. 4 Mart 2017 tarihinde başlayacak, futbolun temel teorik ve pratik bilgilerine dayalı eğitim ile yeni yıldızların keşfedileceği Futbol Akademisi ile Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri’ndefutbolcu adayları Türk sporuna yeni yıldızlar olarak kazandırılacak. 7-13 yaş çocukların kayıt yaptırabileceği futbol okullarında cumartesi ve pazar günleri 9.30-17.00 saatleri arasında eğitimler verilecek.

Yıldırım Belediyesi Futbol Akademisi’nin çocukların spora kazandırılması açısından önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bizim toplumsal olarak en büyük sermayemiz insan kaynağımızdır. Bu kaynağımızın gelecek adına da en büyük teminatı çocuklarımız ve gençlerimizdir. Hepimizin ortak görevi; çocuklarımızın hayata daha hazırlıklı ve daha sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır” dedi.

‘TÜRK SPORUNA HİZMET EDİYORUZ’

Çocukların ve gençlerin fiziksel aktivitelere katılma oranı ile okullardaki başarılarının doğru orantılı olduğunu dile getiren Başkan Edebali, “Spor çocuklarımızın sosyalleşmesi, kültür seviyesinin üst noktalara çekilmesine ve arkadaşlık bağlarının güçlenmesine de katkı sağlıyor” diye konuştu. Yıldırım Belediyesi Futbol Okulları’nı sadece çocukların futbol öğrenmesi için hayata geçirmediklerini de ifade eden Başkan Edebali, “Çocuklarımızın hem kendi yeteneklerini keşfetmelerini, hem de birlikte yaşama kültürüne alışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.



Çocukları yarışmacı olarak bir mücadelenin içine sokmadan yeteneklerini ortaya çıkararak, vatana millete hayırlı bireyler olmalarına katkı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

 Türk Futbolunun geleceği ve ‘İyi birey, İyi vatandaş, İyi sporcu’ yetişmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerine işaret eden Başkan Edebali, “Çocuklarımızın güvenli bir ortamda, uzman kadrolar eşliğinde futbol eğitimi alabileceği, sporun yanı sıra farklı sosyal imkânların sağlanacağı, uluslararası standartlardakitesislerde eğitim verilerek başta Bursaspor’umuz olmak üzere Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracak futbol akademimize yavrularımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108