Büyükşehir´in sultanları set vermedi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol takımı Venüs Sultanlar Ligi altıncı haftasında evinde Beşiktaş ‘ı 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

05 Kasım 2017 Pazar 16:49
Büyükşehir´in sultanları set vermedi

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada setin ilk bölümlerinden itibaren file üstende hakimiyeti ele alan Yeşil-Beyazlılar rakibine öne geçme şansı tanımazken, rahat oynadığı ilk seti 25-14 önde geçerek durumu 1-0 yaptı.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın ikinci setinde iki takımın da öne geçme çabalarında ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, rakibi karşısında sayı üstünlüğünü 8-5 ile ele geçirerek tribünleri ateşledi. Oynanan iyi oyun ve salonu dolduran tarafların yoğun desteği ile Beşiktaş’ın farkı eritme çabalarına sert hücumlarla cevap veren Yeşil-Beyazlılar, bu seti de 25-19 geçerek skoru 2-0’a getirdi.

Etkili oyununu maçın üçüncü setinde de sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu sette de rakibine öne geçme şansı tanımadı ve seti 25-18 geçerek maçı da 3-0 kazanmayı başardı.

Alınan sonucun ardından puanını 12’ye çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, sıralamada 4. oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyepsor Kulübü, Venüs Sultanlar Ligi 7. haftasında 11 Kasım Pazar günü saat 14:00’da deplasmanda Galatasaray ile maç yapacak.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108