Beşiktaş maçında kendimize güveniyoruz

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş’ın güçlü bir takım olduğunu belirterek, kendilerininde güçlü olduğunu ve takımına güvendiğini söyledi.

17 Mart 2017 Cuma 12:19
Beşiktaş maçında kendimize güveniyoruz

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında pazar günü sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki antrenman öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbay, futbolcularını orta sahaya toplayarak, Beşiktaş maçının öneminden bahsetti. Antrenmana sakatlığı bulunan Diego ve izinli olan Motta katılmadı. Koşu ile başlayan antrenman ısınma hareketleri ve 5’e 2 pas çalışması ile devam etti. İkinci bölümde ise kırmızı-beyazlılar yarı sahada çift kale taktik ağırlıklı maç yaptı.

Antrenmanı Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi. Gazetecilere açıklamada bulunan Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş’ın lig lideri güçlü bir takım olduğunu belirterek, kendilerinin de güçlü bir takım olduğunu söyledi. Ligin ilk yarısındaki Beşiktaş karşılaşmasında da bunu gösterdiklerini hatırlatan Öztürk, “Bu maçta kendimize güveniyoruz” dedi.

“Hakem hakkında önyargılı değiliz”

Karşılaşmaya Mete Kalkavan'ın atanmasını değerlendiren Öztürk, "Mete Kalkavan kamuoyunda Beşiktaşlı damgası yemiş bir hakem ama bizim düşüncemiz geleceği olan bir hakem. Hakemler kariyerlerini de düşünürler. İyi performans sergileyecekler. Bizim düşüncemizde ön yargı yok" diye konuştu.



“Seyirci rekoru kıracağız”

Öztürk, Beşiktaş karşılaşmasında bilet fiyatlarında indirime gidilmesiyle ilgili ise, "Biz doğru karar verdik. Bilet satışlarında da bunu görüyoruz. Yaklaşık bin 500 bilet kaldı. Kendi taraftarımızı baz alınarak alınan bir karar. Bizim kombineleri düşüncemizden dolayı yüksek fiyat politikası vardı. Kombineliler mağdur olmasın diye. Bu maçla ilgili düşüncemiz bizim taraftarımızla ilgili hem de gelecek sezon hazırlık. Seyirci rekoru bekliyoruz bu maçta. Karnaval havasında şölen gibi bir maç olmasını istiyoruz" açıklamasını yaptı.

“Takım Avrupa için oynuyor”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın da Avrupa’yı hedeflediğini belirten Öztürk, “Ama kamuoyu baskısı olmasın diye tedbirli davranıyoruz. Ligde durumumuz belliydi, umutsuz vaka gibiydik. Oradan buralara gelmek çok güzel. Gereksiz baskı oluşturmamak lazım. Ama takım şu an sadece Avrupa için oynuyor” ifadelerine yer verdi.

“Motta’yı takip ediyoruz”

Motta’nın ailesinden dolayı bazı sorunlar yaşadığını ve fiziki olarak hazır olmadığını dile getiren Öztürk, futbolcuları ile iletişim halinde olduklarını ve en kısa zamanda takıma kazandıracaklarını kaydetti.

30 bin bayrak

Öte yandan Antalyaspor yönetiminin, Beşiktaş maçı için 30 bin küçük Antalyaspor bayrağının koltuklar üzerine bırakacağı, 24 adet de büyük bayrak hazırlandığı bildirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108