İstanbul Beşiktaş'ta  meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Evet spor dostluk, barış ve kardeşliktir; biraz geç anladık ama anladık. 05.12.2010 tarihinde Beşiktaş Bursaspor maçında ve olayların ceryan ettiği ortamda bulunan biri olarak hiçte hoş olmayan görüntüler yaşanmıştı. Eskiyi karıştırmak her zaman söylendiği gibi problemleri tazelemekten başka bir işe yaramaz. Bu yüzden yazıma geçmek istiyorum.

Ya o bombalar Bursaspor taraftarı stadtan ayrılırken; yada beşiktaş taraftarına yakın bir alanda patlasay dı ? Allah koruduki öyle birşey olmadı. Bununla geçmiş olsun demekten başka bir cümlede kuramadım açıkçası. Ama gerçek olan bir şey varki; spor gerçektende dostluk, barış ve kardeşliktir. Keşke... bütün takımların taraftarlarının hep birlikte oldukları bu günkü görüntüleri daha önce ve her zaman görebilseydik....

Kalın Sağlıcakla....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108