AK Partili Belediye Başkanı partisinden istifa etti

Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinin belediye başkanı Rıfat Altuntop, partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

02 Ocak 2017 Pazartesi 11:05
AK Partili Belediye Başkanı partisinden istifa etti
2014 Mahalli İdareler seçiminde AK Parti'den Atkaracalar Belediye Başkanı seçilen Altuntop, partisinden istifa ettiğini belirterek istifa mektubunu cuma günü il başkanlığına gönderdiğini duyurdu.

Belediye Başkan Altuntop, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki siyasi yetkililerle çalışmayacağım için partime istifa dilekçemi cuma günü itibariyle gönderdim ve partimden istifa ettim.
Umarım hayırlara vesile olur. Hepiniz Allah'a emanet olun" ifadelerine yer verdi.

Altuntop, daha önceki dönemlerde MHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçmişti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108