Sheraton Hotel Bursa

Bursa Sheraton Hotel Adresi Telefon Numarası İletişim Bilgileri

14 Kasım 2016 Pazartesi 17:17
Sheraton Hotel Bursa

Odunluk Mahallesi Akpinar CaddesiBursa – Nilüfer / Bursa

(90)(224) 300 1616

Bursa’ya ister iş, ister eğlence amaçlı ya da hem iş hem tatil amaçlı gelin; Sheraton Bursa Hotel, Bursa’daki vazgeçilmez adresiniz olmak için en yeni ve en iyi aday.

10’u süit toplam 171 geniş ve konforlu odasıyla Sheraton Bursa sizi evinizde hissettirecek rahat bir konaklama deneyimi sunmak için tasarlandı.

All Day Dining ve Dünya mutfağından özel spesyaller sunan iki restoranı bulunan Sheraton Bursa Hotel’de gastronomik keşiflerin tadını çıkarabilirsiniz.

Link@Sheraton Café’nın tatlı seçenekleri ve özel Club Lounge size farklı seçenekler sunmaktadır. Shine Spa Bursa’nın kapalı yüzme havuzunda, kişiye özel dolan termal hamamında ve geniş bir yelpazeye sahip masajlarında kendinizi şımartın. Sheraton Fitness’a giriş ise 7/24!

Toplantı ve özel etkinlikleriniz için Sheraton Bursa size 1,340 metrekarelik esnek toplantı salonları sunuyor. Bir konferansta veya düğünde olun, profesyonel satış ekibimiz detaylarla birebir ilgilenmek ve özel gününüzde her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için size eşlik edecektir.

Bursa’daki yeni ve mükemmel eviniz Sheraton Bursa Hotel sizi bekliyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108