Osmangazi Belediyesi Kaçağa Geçit Vermiyor

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak yapıldığı belirlenen inşaat halindeki bir evi yıktı.

31 Ocak 2018 Çarşamba 20:21
Osmangazi Belediyesi Kaçağa Geçit Vermiyor

Geçit Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi’ne ait olan ve imar planlarında yeşil alan olarak gösterilen arazi üzerine kaçak olarak yapılan ev inşaatı yıkıldı. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan Geçit Mahallesi’ndeki ev inşaatı iş makinesi ile yıkılarak yerle bir edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.

OSMANGAZİ BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108