Bursa Osmangazi'de metruk bina yangını

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde metruk binada çıkan yangın hasara neden oldu.

19 Haziran 2017 Pazartesi 12:28
Bursa Osmangazi'de metruk bina yangını

Alınan bilgiye göre, Kuruçeşme Mahallesi 2. Bayır Sokak'ta bulunan metruk binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Binanın ahşap olması nedeniyle yangın kısa sürede büyürken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.

Yangın, 5 itfaiye aracı ve 15 itfaiye erinin yaklaşık 3 saatlik çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Hasara neden olan yangının çıkış nedeni ve hasar tespitiyle ilgili çalışma başlatıldı.

Yanan metruk binanın yanındaki evde ikamet eden Murat Çelik, yangını kendisinden önce çocuğunun gördüğünü söyledi.

Kendisinin ilk başta inanamadığını belirten Çelik, ''Baktık binadan dumanlar yükselince itfaiye çağırdık. Arka tarafta genelde hapçılar, tinerciler oluyordu. Bu binanın yanında eski binayı yıktılar, bunu yıkamadılar. Büyük ihtimalle sit alanına giriyor.'' diye konuştu.

Sebile Çakmak da yangının aniden çıktığını aktararak, ''Nasıl çıktığını görmedim. Burası iki kız kardeşe ait olduğunu biliyoruz. İçinde oturan olmadığı için ev metruk hale geldi, evin içi pislik dolu. Burada madde bağımlılarının kaldığını da biliyoruz. Polisi aradığımda oldu, 'gelin alın' dedim ama madde bağımlıları hemen kaçıyor.'' dedi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108