Alacahırkaspor Yönetimi Dündar’ı Ziyaret Etti

Bursa’nın en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Alacahırkaspor Kulübü’nün yeni yönetimi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

18 Ağustos 2017 Cuma 11:08
Alacahırkaspor Yönetimi Dündar’ı Ziyaret Etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Alacahırkaspor Başkanı Osman Turan ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Alacahırkaspor Kulübü’nün yeni başkanı ve yönetim kadrosuyla tanışarak yeni sezonda kendilerine başarılar dileyen Başkan Dündar, “Alacahırkaspor, kuruluşu 1979 yılına dayanan kentimizin en eski spor kulüplerinden bir tanesi. Osmangazi Belediyesi olarak gençlerimizin iyi yetişmesi için eğitim ve spor yatırımlarına çok önem veriyoruz. İlçemizin dört bir yanına spor tesisleri inşa ediyoruz. Alacahırka Spor Tesisleri de kentimize kazandırdığımız en önemli ve en modern spor tesislerinden bir tanesi. Biz her zaman gençlerimizin yanındayız. Yeter ki gençlerimizi her zaman spor yapmak istesinler. Biz de gençlerimizi spora teşvik etmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Alacahırkaspor da önemsediğimiz ve destek verdiğimiz kulüplerimizden bir tanesi” dedi.

Alacahırkaspor Başkanı Osman Turan da hem spora hem de sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek, “Başkanımız Mustafa Dündar, amatör spor kulüplerine her zaman destek oluyor. İlçenin dört bir yanına tesisler inşa etmenin yanı sıra amatör spor kulüpleri için her yıl malzeme yardımında bulunuyor. Osmangazi Belediyesi tarafından 2009 yılında mahallemize kazandırılan Alacahırka Spor Tesisi, sayesinde gençlerimiz sporu sevdi. Mahalledeki çocuklarımız boş zamanlarını spor yaparak geçiriyor. Başkanımız Mustafa Dündar’ın spora ve sporcuya yaklaşımı inşallah herkese örnek olur” diye konuştu.

OSMANGAZİ BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108