Orhangazispor otobüsüne kavuştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazispor’a hibe edilen takım otobüsü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kulüp yöneticilerine teslim edildi.

04 Nisan 2017 Salı 11:28
Orhangazispor otobüsüne kavuştu

Teslim törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazispor’un ilçenin en önemli değerlerinden biri olduğunu kaydederek, ligde ve alt yapıda başarılı sonuçlar için kulübe gereken her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Belediye binası önünde düzenlenen törene; Başkan Altepe’nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Spor Kulübü Başkanı Serkan Ateş, sporcular ve taraftarlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Orhangazi’yi sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmenin Büyükşehir Belediyesi’nin görevi olduğunu kaydetti. Bir yandan ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlarken diğer yandan spora yönelik yatırımlara devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, ilçenin sembolü olan Orhangazispor’un başarılı olması ve hedeflerine ulaşması için çalışmaları yoğun şekilde sürdürdüklerini ifade etti. Konuşmasında, sporun bir bölgenin adını en iyi duyuran etkenlerden biri olduğuna değinen Başkan Altepe, “Dolayısıyla Orhangazispor’un başarılı olması, bizim en büyük temennimizdir. Bu yıl şampiyonluk kaçtı ama önümüzdeki yıl gerçekleşecek. İnancım sonsuz. Bu yolda size başarılı olmak, bize de destek yakışır. Büyükşehir Belediyemizce hibe edilen bu otobüs sizi zaferlere taşısın inşallah. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise konuşmasında, Orhangazi ve spor kulübü için büyük yatırımlar yapıldığını ifade etti. İlçenin Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen çalışmalarla adeta yeniden imar edildiğini kaydeden Aydın, Orhangazispor’a verilen desteklerin yavaş yavaş kulübü istenilen noktalara taşıdığını söyledi. Yıllar önce kulüp için temin edilen çim sahanın Başkan Altepe’nin onayı sonrasında tahsis edildiğini hatırlatan Aydın, gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da konuşmasında, Başkan Altepe’nin spora olan ilgisine değinerek, son dönemde ilçeye Büyükşehir Belediyesi’nce 2 adet büyük çapta spor sahası kazandırıldığını hatırlattı. Verilen otobüsle birlikte Orhangazispor’a verilen desteğin pekiştiğini kaydeden Çağlayan, ilçe spor camiası adına Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Orhangazispor Kulübü Başkanı Serkan Ateş de 1.5 ay önce ilettikleri talebin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Serkan Ateş, Recep Altepe adına düzenlenmiş 16 numaralı formayı hediye etti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108