Bursa'da Trafik Kazası: 6 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi ileçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonetle cip çarpıştı. Yaşanan kazada 6 kişi yaralandı.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 17:52
Bursa'da Trafik Kazası: 6 Yaralı

Orhangazi-İznik karayolunun Keramet Ilıca Kaplıcaları kavşağında Ali Kacır (65) idaresindeki 16 V 6704 plakalı kamyonet, Çetin Arslanalp'ın (42) kullandığı yabancı plakalı ciple çarpıştı.

Meydana gelen kazada yaralanan otomobil sürücüsü, oğlu Nazmi (38), torunu Ali Arda Kacır (11), kamyonet sürücüsü ile aynı araçtaki Mustafa Mermertaş (37) ve Olcay Turna (33), 112 Acil Servis ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirtilen Ali ve oğlu Nazmi Kacır, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108