Bursa’da Hırsızlık Yapan Şahıs Gece Kulübünde Yakalandı

Bursa Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı mahallesinde meydana gelen olayda yeni evlenen bir çiftin evinden ziynet eşyası çaldığı iddaa edilen kişi gece kulübünde eğlenirken yakalandı.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 22:43
Bursa’da Hırsızlık Yapan Şahıs Gece Kulübünde Yakalandı

Yaklaşık olarak 1 ay önce Bursa Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı mahallesinde  yaşanan olayda 1 ay önce dünya evine giren çift B.T ve E.T’nin evine girerek düğün sonrasında kalan tahminen 40 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 3 şüpheli olay yerinden kaçtılar.

Evlerine hırsız girdiğini öğrenen yeni evli çift durumu polise bildirdiler. Yapılan ihbarı değerlendiren polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek ziynet eşyalarını çalan şüphelilerin kimliklerini tespit ettiler.

Kimlikleri tespit ettikten sonra vakit kaybetmeden harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ziynet eşyalarını çalan şüphelilerden H.Ç ismindeki şahsı Bursa’da bir gece kulübünde eğlenirken yakaladı. Yakalandığında üzerinden bir miktar ziynet eşyası çıkan şüpheli H.Ç emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken üzerinde çıkan ziynet eşyaları ise yeni evli çifte teslim edildi.

Gece kulübünde eğlenirken yakalanan H.Ç’nin olay esnasında birlikte olduğu diğer iki kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaOsmangaziHırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108