TVF Başkanı Üstündağ’dan Nilüfer Belediyespor’a ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın’ı kulüp binasında ziyaret ederek, voleybol adına yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

28 Mart 2017 Salı 11:27
TVF Başkanı Üstündağ’dan Nilüfer Belediyespor’a ziyaret

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’ndeki ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

Beraberindeki heyetle birlikte tesislerde incelemelerde de bulunan TVF Başkanı Üstündağ, Türk sporu ve voleybol adına yapılan çalışmalar için Aydın’ı tebrik ederek, “Nilüfer, spor tesisleri ve altyapı konusunda önemli adımlar attı” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin hedeflerinden birinin de bütün halkını sporla buluşturmak olduğunu belirten Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın da şöyle konuştu:

“Biz, 22 branş ve 2 bin lisanslı sporcumuzla ülke sporuna hizmet etmeye çalışıyoruz. Altyapılarımızdan sporcu yetişmesini, sportif başarıdan daha öncelikli tutuyoruz. Sadece voleybolda değil, tüm spor branşlarında ülke sporun gelişiminin altyapı ve tesisleşmekten geçtiğine inanıyoruz.”

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108