Türkiye Diyanet Vakfı’ndan Bozbey’e teşekkür plaketi

Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi ile Bursa İlahiyat Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek spor etkinliklerinde verilen destek için teşekkür plaketi verdi.

06 Aralık 2017 Çarşamba 15:45
Türkiye Diyanet Vakfı’ndan Bozbey’e teşekkür plaketi

Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi ile Bursa İlahiyat Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, Halk Evi’ndeki başkanlık makamında ziyaret etti.  Görüşmede, Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Spor Koordinatörü ve Bursa İlahiyat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kemal Sevmez, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yurtlarda 55 farklı ülkeden öğrenci bulunduğunu söyleyen Sevmez, birçok sportif başarıya imza attıklarını ifade etti. Sevmez, Başkan Bozbey’e, spor etkinliklerinde kendilerine verilen destek için kurumu ve öğrenciler adına teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Bozbey de her zaman spora destek verdiklerini ifade ederek, elde edilen başarılarla mutlu olduklarını belirtti.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108