Nilüfer’de yamaç paraşütü eğitimleri başladı

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi Nilüfer Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi Havacılık Topluluğu iş birliği ile başladı.

27 Şubat 2018 Salı 01:21
Nilüfer’de yamaç paraşütü eğitimleri başladı

Bursa’da alternatif spor branşlarını geliştirmek amacıyla Nilüfer Belediyesi ve Uludağ Havacılık Topluluğu (UHAVK) iş birliğiyle gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi kursları Uludağ Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezi’nde başladı. Eğitmenliğini Nilüfer Belediyespor’un milli sporcusu Erol Aslantaş’ın üstlendiği yamaç paraşütü eğitimlerinde ilk olarak uçuş güvenliği ve kaza kırım konularında katılımcılar  bilgilendirildi.

En başarılı uçuşun, en güvenli uçuş olduğunu vurgulayan Erol Aslantaş  “Yamaç paraşütü diğer hava sporlarına göre daha az tehlikeli olmakla birlikte, meteoroloji ve insan faktörü ortaya çıktığında bir anda en tehlikeli  hava sporuna dönüşebiliyor” dedi. Aslantaş, teorik eğitimlerin tamamlanmasının ardından, yer çalışması, alçak tepe uçuşları ve uçuş eğitimlerinin Nilüfer Belediyesi’nin Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde devam edeceğini açıkladı.

Nilüfer Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen eğitimlere 57 öğrencinin katıldığını belirten UHAVK Başkanı Ceren Şahin de, “Öğrencilere eğitim, malzeme ve lojistik destek sağlayan ayrıca sportif olarak her türlü yardımı bizlere sunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e öğrenci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BBB

banner119
Son Güncelleme: 27.02.2018 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108