Nilüfer’de görüntü kirliliğine geçit yok

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yol kenarlarında görüntü kirliliğine yol açan izinsiz reklam tabelalarını kaldırdı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 18:02
Nilüfer’de görüntü kirliliğine geçit yok

Nilüfer’de boş arazilerde  tabelaların artması nedeniyle Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kayapa, Hasanağa ve Görükle bölgelerinde bulunan boş arazilere firmalar tarafından izinsiz olarak konulan tabelalar zabıta ekipleri tarafından toplandı.

Görüntü kirliliği yaratan ve araç sürücülerin görüş mesafelerinde olumsuzluk yaratan tabelaları toplayan zabıta ekipleri Nilüfer genelinde ara vermeden denetimlerini sürdürecek.

Boş alanlara izinsiz tabela asan firmalara zabıta ekipleri tarafından Kabahatler Kanunu gereğince 300 ile 6000 Türk Lirası arasında değişen miktarlarda cezai işlem uygulandı.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108