Nilüfer’de belediye ve kaymakamlık çalışanları buluştu

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Kaymakamlığı’nın idari amirleri, Başkan Bozbey’in, Nilüfer İlçe Kaymakamı Avni Oral’ın göreve gelmesi onuruna verdiği yemekte bir araya geldi. Başkan Bozbey, “Nilüfer adına hep beraber güzel işler yapacağız” dedi.

13 Şubat 2018 Salı 23:21
Nilüfer’de belediye ve kaymakamlık çalışanları buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Avni Oral’ın göreve başlaması onuruna Cemil Usta Restaurant’ta yemek düzenledi. Yemeğe Nilüfer İlçe Kaymakamı Avni Oral, eşi Hande Sinem Oral, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey  ile Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Kaymakamlığı idari amirleri katıldı.

Nilüfer İlçe Kaymakamı ve eşine “Nilüfer’e hoş geldiniz” diyen Başkan Bozbey, “Kaymakamlığımıza bağlı müdürlerimizle belediyemize bağlı müdürlerimizin ve sorumlu arkadaşlarımızın bir araya gelerek birbirlerini tanıması ve aynı zamanda kaymakamımızın da bizleri tanımasını arzu ettik. Bu süreç içerisinde inanıyorum ki kent adına, Nilüfer adına hep beraber güzel işler yapacağız. Amacımız Nilüfer’i gülümsetmek. Bugüne kadar gülümsetmeye çalıştık. Bugünden sonra da  Nilüferliler’in  güzel bir ortamda daha mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlayacak bir anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Onun için de sayın kaymakamımıza şimdiden desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAYMAKAM ORAL: HEPİMİZİN AMACI HİZMET ETMEK

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e nezaketinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Avni Oral da şöyle konuştu:  “Yaklaşık 3 buçuk ay önce Nilüfer’deki hizmetimize başladık. Artık misafirlikten ev sahipliğine terfi etmiş durumdayız. Bu süre içerisinde bir taraftan Nilüfer’i tanıyoruz, diğer taraftan da mesai arkadaşlarımızla birlikte hizmetlerimizi hakkıyla yerine getirme gayreti içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Değerli başkanımızın bu güzel organizasyonuyla bir araya geldik. Kendisine nezaketinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin amacı bulunduğumuz yöreye, ile, ilçeye hizmet edebilmek. Burada hepimiz bu gayretin, çabanın içerisinde olacağız ve bunu yaparken de kurumlar arasındaki uyumu gözeteceğiz. Bizler, Nilüfer ilçesindeki kaymakamlığımızda tüm birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyi şekilde sunulması anlamındaki çabalarımızı sürdüreceğiz. Bu hizmetleri yerine getirirken belediyemizin de destek ve katkıları olacağına inanıyorum.”

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108