Nilüfer Sanat Atölyeleri kursiyerlerinden resim sergisi

Nilüfer Sanat Atölyeleri’nde eğitim gören 85 kursiyer, dönem boyunca çeşitli tekniklerle oluşturdukları eserleri Konak Kültürevi’nde açtıkları sergiyle izlenime sundu.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 10:53
Nilüfer Sanat Atölyeleri kursiyerlerinden resim sergisi

Sanatın farklı dallarında eğitimlerin verildiği Nilüfer Sanat Atölyeleri’nde resim eğitimi alan kursiyerler, çeşitli tekniklerle oluşturdukları eserleri açtıkları sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu. Konak Kültürevi’ndeki sergi büyük ilgi gördü.

Sergi açılışında konuşan Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, “Nilüfer Belediyesi olarak resim sanatıyla yakından ilgileniyoruz. Bunun en somut örneği bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Nilüfer Sanat Çalıştayı. Amacımız, Nilüferlileri resim ile ilgilenmelerini sağlamak.

Bu atmosferi oluşturmak çok önemli. Çünkü sanatın hakim olduğu yerde, barış hakim olur” dedi.

Özkılınç, konuşmasının ardından Nilüfer Sanat Atölyeleri’nde resim eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Özkılınç, Nilüfer Sanat Atölyeleri Resim Eğitmeni Sabriye Tanış Altın’a da katkılarından dolayı çiçek vererek teşekkür etti.

85 kursiyerin akrilik, karakalem ve yağlı boya çalışmalarının yer aldığı sergi 25 Mayıs tarihine kadar izlenime açık kalacak.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108