Nilüfer Belediyesi çalışanlarının 30. kuruluş yıl dönümü gururu

Nilüfer Belediyesi’nin kuruluşunun 30. yılında, personel, düzenlenen iftarda bir araya geldi. Nilüfer ailesini buluşturan özel gecede, emekli olanlara plaketle teşekkür edilirken, düzenlenen çekilişte de çalışanlara sürpriz hediyeler verildi.

19 Haziran 2017 Pazartesi 11:25
Nilüfer Belediyesi çalışanlarının 30. kuruluş yıl dönümü gururu

Nilüfer Belediyesi’nin 30. kuruluş yıl dönümü gururunu çalışanlar düzenlenen iftarda hep birlikte yaşayarak Ramazan ayının da  tadına  tat kattı. Üçevler Spor Tesisleri’ndeki  futbol sahasında düzenlenen gecede, çalışanlar hem, hep beraber iftar yapma keyfini, hem de, Nilüfer Belediyesi’nin 30. kuruluş yıl dönümü sevincini yaşadı. Nilüfer Belediyesi personelinin aileleriyle birlikte katıldığı geceye Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Nilüfer Belediye Meclisi’nin eski ve mevcut meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar katıldı.

İftar öncesi Yüzüncüyıl Türk Müziği Korosu,  seslendirdiği eserler ve ilahilerle geceye anlam kattı. İftar saati geldiğinde okunan ezanın ardından Nilüfer İlçe Müftü Vekili Mustafa Arif Ayık, Nilüfer Belediyesi çalışanlarıyla dua etti. Duanın bitmesiyle Nilüfer ailesi hep birlikte iftar yapmanın keyfini yaşadı.

BOZBEY: NİLÜFER SEVGİSİNİ BÜYÜTEREK ÇALIŞACAĞIZ

İftar sonrası konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey önce, Nilüfer Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana hizmet veren başkanlara da tek tek teşekkür etti. Başkan Bozbey elde edilen başarıların Nilüfer ailesinin olduğunu söyledi. Alınan ödüllerin başarının simgesi olduğunu ifade eden Bozbey, ”İçimizdeki Nilüfer sevgisini ve aidiyet duygusunu daha da geliştirerek çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da,  ‘Önce insan’  ilkemize sahip çıkalım. Vatandaşa hizmet noktasında ‘Gülümseyin Nilüferdesiniz’ sloganımıza yakışan davranışlar içinde olmaya devam edelim. Odak noktalarımız olan demokrasi, katılımcılık, özgürlük, sosyal belediyecilik, eşitlik ve vicdana dayalı hizmetlerimizi tüm Nilüferlilere sunalım. Yurttaşlarımızın şikâyetlerini en kısa sürede çözüp, memnuniyet oranını artıralım” diyerek çalışanlardan beklentilerini dile getirdi.

Başkan Bozbey gecede, Nilüfer Belediyesi’nden bu yıl emekli olan personele plaket ve hediyeler vererek emekleri için teşekkür etti. Ardından da Nilüfer Belediyesi’nin 30. kuruluş yıl dönümü pastası Başkan Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve bu yıl emekli olan personelle birlikte kesildi.

HEDİYE ÇEKİLİŞİ HEYECANI

Nilüfer Belediyesi çalışanları için düzenlenen hediye çekilişiyle de gece renklendi. Cep telefonundan yemek  takımına kadar birçok hediyenin yer aldığı çekiliş heyecanlı geçti. Çekilişte hediye kazananlar mutluluklarını çalışma arkadaşlarıyla paylaştı.

Gecede aileler kadar çocuklar da keyifli anlar yaşadı. Bahçede kurulan oyun alanında çocuklar gönüllerince eğlenirken, pamuk helva, macun ve patlamış mısır gibi ikramlarla da Ramazan’ın tadını doyasıya çıkardı.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108