Hayat Sağlık Grubu’ndan Nilüfer personeline indirim

Nilüfer Belediyesi’nin, Hayat Sağlık Grubu ile imzaladığı protokol kapsamında, belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarına, teşhis-tedavilerde yüzde 20 oranında indirim sağlandı.

02 Kasım 2017 Perşembe 21:11
Hayat Sağlık Grubu’ndan Nilüfer personeline indirim

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarına hizmetlerde indirim imkânı sağlayan protokollere bir yenisini ekledi. Nilüfer Belediyesi’nin, Hayat Sağlık Grubu ile imzaladığı protokol çerçevesinde belediye personeli ve birinci derece yakınları, hem Hayat Hastanesi hem de Hayat Tıp Merkezi’nde teşhis ve tedavilerden indirimli faydalanabilecek. Yüzde 20 olarak uygulanacak teşhis ve tedavilerdeki indirimlerin yanı sıra, yıl sonuna kadar fizik tedavi muayenesinde fark alınmayacak. Ayrıca, diyetisyen muayenesinde de yüzde 50 indirim sağlanacak.

Çalışanlara, sağlık hizmetinde indirim imkân sağlayan protokolü, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Özkul imzaladı.

Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul’un da yer aldığı imza töreninde Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız personel adına Hayat Sağlık Grubu’na teşekkür etti.

40 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını ifade eden Fatih Özkul da, “Hayat Tıp Merkezi ile Nilüfer’de de hizmet vermeye başladık. Deneyimli ve alanında uzman kadromuzla Nilüfer Belediyesi personeline de indirimli hizmet vermekten mutluluk duyacağız” dedi.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108