Dikkat! Bursa'da Su Kesintisi Olacak

BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Nilüfer İlçesi’nde zaman zaman su kesintisi yapılacağı belirtildi.

12 Temmuz 2018 Perşembe 00:30
Dikkat! Bursa'da Su Kesintisi Olacak

BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Nilüfer İlçesi Akçalar Mahallesi, Stadyum ile  Şehir caddeleri ve civarında, 12 Temmuz Perşembe (YARIN) ile 25 Temmuz Çarşamba tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Yine yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Nilüfer İlçesi Kayapa Mahallesi ve Kayapa 30 Ağustos Mahallesi ile civarında 16 Temmuz Pazartesi günü, 08.00 – 16.00 saatleri arasında; Doğanköy Mahallesi ve civarında da 17 Temmuz Salı günü 08.00 - 16.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108