Bozbey’den öğrencilere: Tatilde en az bir kitap okuyun

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cavit Çağlar Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu. Öğrencilere, “Tatil sizin hakkınız tadını iyi çıkarın” diyen Bozbey, hemen ardından da tavsiyede bulundu: “Allah aşkına bilgisayarlardan biraz uzak kalın ve tatil süresince en az bir kitap okuyun. Üç kitap okuyanlara sürpriz hediyelerimiz olacak.”

19 Ocak 2018 Cuma 18:41
Bozbey’den öğrencilere: Tatilde en az bir kitap okuyun

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, karnelerini alarak sömestr tatiline giren öğrencilerin yanındaydı. İhsaniye Mahallesi’ndeki Cavit Çağlar Ortaokulu’ndaki karne dağıtım törenine katılan Başkan Bozbey, önce öğrencilere iyi tatiller diledi ardından da bol bol tavsiyelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız’ın da katıldığı törende konuşan Bozbey, “Heyecanınızı tahmin edebiliyorum. Biz de sizin sıralarınızdan geçtik. Hep tatil olsun isterdik, bu istek öğrencilerde hiç değişmez. Sizin de aynıdır” diyerek başladığı konuşmasında, çocuklara tatil için tavsiyelerde bulundu.

Başkan Bozbey, kent yöneticisi olarak, öğrencilerden bir isteği olduğunu belirtti ve “Elbette tatil sizin hakkınız, bunu doyasıya yaşamalısınız. Sizden isteğim tatil süresince en az birer kitap okuyun. Ayrıca tatilde üç kitap okuyup, özetini bize getirenlere de ödül vereceğiz ” dedi. Bu konuda öğrencilerden söz isteyen Bozbey, gelen olumlu cevap üzerine teşekkür ederek, “İşte geleceğin çocuklarının böyle olmasını istiyoruz” dedi.

BOZBEY:  ÇOCUKLARA YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gençlerin telefonla, bilgisayarla, ipad ile çok zaman geçirdiğine dikkat çeken Başkan Bozbey, “Elbette onlarla da zaman geçireceksiniz. Ama Allah aşkına şu bilgisayarlarla biraz daha az vakit geçirin. Oyun oynama hakkınız var ama bir saat seçin, o saatlerin dışında oynamayın. Bunu, sizi düşündüğüm için sizi sevdiğim için söylüyorum. Gelecekte başarılı, mutlu bir insan olmanız için söylüyorum” dedi.

Özellikle çocukların ve gençlerin sanatın bir dalıyla, müzikle, sporun bir branşıyla ilgilenmelerini istedikleri ve bu amaçla çalıştıklarını söyleyen Bozbey şöyle devam etti: “Sanat dalıyla, bir müzik aletiyle ya da farklı bir spor dalıyla ilgilenirseniz inanın bana gelecekte başarı grafiğiniz yükselecek.  Gelecekte hem başarılı, hem iyi bir insan, hem de mutlu bir insan olacaksınız.  Bunu kulağınıza küpe edin. Ben bunu yapacağınıza inanıyorum. Biz de Nilüfer Belediyesi olarak çocuklara bir çok yatırım yaptık, yapmaya devam edeceğiz.

Biz, Nilüferli gençlerin ayrıcalıklı yetişmesini, ayrıcalıklı büyümesini arzu ediyoruz. Onun için de projeleri yapıyoruz,  yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mustafa Bozbey, konuşmanın ardından birinci dönemde gösterdikleri başarı ile sınıflarında ilk üç dereceye giren öğrencilere takdir belgelerini ve hediyelerini verdi.

Başkan Bozbey, daha sonra sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet etti ve sınıflarda da çocukların karne heyecanına ortak oldu. Öğrencileri kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, onların  yetişmesinde büyük emek veren öğretmenlere ve Cavit Çağlar Ortaokulu Müdürü Köksal Bülbül’e de teşekkür etti.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108