Bozbey çocuklarla sanat atölyesinde buluştu

Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi ve Sanat Mahal iş birliğiyle başlatılan “Sanat Mahallelere Taşınıyor” projesi kapsamında eğitime katılan çocukları ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu.

26 Şubat 2017 Pazar 00:00
Bozbey çocuklarla sanat atölyesinde buluştu
Nilüfer Belediyesi ve Sanat Mahal işbirliğiyle başlatılan “Sanat Mahallelere Taşınıyor” projesi devam ediyor. Nilüfer’in kırsal ve merkez mahallelerindeki barışın çocuklarını, sanatın farklı dallarıyla buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen projeye ilgi her geçen gün artıyor. Mahallelerde açılan atölyelerde çocuklara, yaratıcı drama, resim, stop-motion video yapımı ve müzik eğitimleri veriliyor. Proje sayesinde 7-12 yaş arasındaki çocuklar, alanında uzman eğitmenler eşliğinde hem sanatın farklı dallarıyla tanışıp eğlenceli anlar yaşıyor hem de haklarını öğreniyor.

Son olarak Yüzüncüyıl Mahalle İletişim Merkezi’nde açılan atölyede çocuklar sanatla buluştu. Eğlenceli geçen atölyeyi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaret ederek çocukların heyecanına ortak oldu. Sanatın önemine değinen Başkan Mustafa Bozbey, “Her çocuk mutlaka sanatın ya da sporun bir dalıyla ilgilenmeli. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz projeyle çocuklarımız, hem haklarını hem de sanatın güzelliklerini öğreniyor.



Geleceğimiz olan çocukların en iyi şekilde eğitilmesi çok önemli. Bu anlamda biz de Nilüfer Belediyesi olarak çeşitli atölyeler açarak gereken desteği veriyoruz” dedi.

NİLÜFER BLD

banner119
Son Güncelleme: 26.02.2017 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108