Bozbey: Alaaddinbey’in konut gelişme alanı artmalı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Alaaddinbey Mahallesi’ndeki konut gelişme alanının arttırılması için daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan talebi yenileyeceklerini söyledi.

02 Aralık 2017 Cumartesi 00:53
Bozbey: Alaaddinbey’in konut gelişme alanı artmalı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını Alaaddinbey Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşlarla görüşen Başkan Bozbey, sorunları dinleyerek ilgili müdürlüklere çözüm için talimat verdi. Muhtar Cem Kurt ile de görüşen Bozbey, mahallenin soruları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Alaaddinbey’in göç alan bir mahalle olduğunu ifade eden Muhtar Cem Kurt, en önemli sorunlarının imar olduğunu belirtti. Mahalle içi trafiğinin yoğunlaştığını da vurgulayan Kurt, Bozbey’den hız kesici uygulaması yapılmasını rica etti.

Alaaddinbey’in sürekli göç alan ve gelişen bir mahalle olduğunu söyleyen Başkan Bozbey, “Burada imarın öncelikli sorun olduğunu biliyoruz. Ancak ilk olarak bölgenin konut gelişme alanı arttırılmalı. Bu konuda Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne çalışma yapılması için talebimiz olmuştu. Bu talebi yenileyeceğiz. O zaman insanlar bölgede konut yapmak için daha geniş alan bularak rahat hareket edecekler” dedi.

Bozbey gün boyu randevuları da makamında kabul ederken, vatandaşlarla da sohbet etti.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108