Ahşap ateşle sanata dönüştü

Sanatçılar Güler Ula ve Ali Ula’nın, ahşabı yakarak sanata dönüştürdüğü eserler, Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde sanatseverlerin izlenimine sunuldu.

04 Kasım 2017 Cumartesi 21:48
Ahşap ateşle sanata dönüştü

Kültür ve sanat kenti Nilüfer’de yeni bir sergi daha sanatseverlerle buluştu. Sanatçılar Güler Ula ve Ali Ula’nın ahşabı yakarak ortaya çıkardıkları 40 parça eserin yer aldığı sergi, Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde izlenime açıldı.

“Ahşabın Ateşle Sanata Dönüşümü” isimli serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.

Nilüfer’de sanata verilen önemin altını çizen Başkan Mustafa Bozbey, “Sergi salonlarımız her hafta farklı sergilere ev sahipliği yapıyor. Bugün açılan sergimiz de çok değerli. Sanatçılarımız ahşabı yakarak sanata çevirmiş.  Bu sanatın yaygınlaşması için gereken desteği vereceğiz” dedi.

Sergiyi gezerek eserleri inceleyen Başkan Bozbey’e, sanatçılar Güner Ula ve Ali Ula ahşap yakma sanatıyla elde ettikleri saati hediye etti.

“Ahşabın Ateşle Sanata Dönüşümü” isimli sergi 10 Kasım Cuma gününe kadar Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108