Mudanya Protokolü Bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Mudanya ilçe protokolü, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar ile bayramlaşma programı düzenledi.

25 Haziran 2017 Pazar 22:04
Mudanya Protokolü Bayramlaştı

Mudanya Polis Lokali’nde düzenlenen bayramlaşma programına Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Garnizon Komutanı Bnb. Alpaslan Baysal, Mudanya İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Samet Ali Kılıçoğlu’nun yanı sıra Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Durmuş, siyasi parti temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

MUDANYALI ŞEHİTLER MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Polis Lokalinde gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri Şehit P.Bnb. Ercüment Türkmen ile Şehit Muh. Ast.Kd.Çvş. Feyyaz İlhan’ı şehitliklerini ziyaret ettiler.  Şehitleri mezarları başında anan protokol üyeleri mezarlıklara karanfiller bırakarak dualar ettiler.  Tüm Mudanyalıların bayramını kutlayan İlçe Kaymakamı Faik Oktay Sözer, bayramın huzur içinde geçmesini diledi.

Programa katılanların ve tüm Mudanyalıların bayramını kutlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Dünya insanlarına barış, kardeşlik, huzur ve adalet dolu bir yaşam diliyorum. Bu bayram terör olaylarının, kavgaların ve küslüklerin biteceği bir bayram olmasını diliyorum” dedi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108