Mudanya'da hastane personeline işaret dili kursu

Mudanya Devlet Hastanesi'nde görevli personele işaret dili kursu verildi.

30 Haziran 2017 Cuma 09:52
Mudanya'da hastane personeline işaret dili kursu

Mudanya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ömer Faruk Mete, yaptığı açıklamada, konuşma ve duyma engelli vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla düzenledikleri kursun, Muradiye Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili öğretmeni Emine Biçim tarafından verildiğini söyledi. 

Hastanede görevli doktor, hemşire, ebe, memur ve hasta kayıt personelinin kursa katıldığını belirten Mete, "Yönetim olarak tüm bireylere hastanemizden hizmet alma sürecinde ihtiyaç duydukları hizmeti en iyi ve etkin şekilde üretmek amacımızdır." dedi. 

İşaret Dili öğretmeni Biçim ise, 32 saat süren 8 derslik kursa ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Mudanya Devlet Hastanesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108