Mudanya'da Çöp Konteynırları Yerinde Yıkanıyor

Temiz bir çevre ve temiz bir Mudanya için çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi çöp konteynerlerini yerinde yıkıyor. Konteyner yıkama aracı içerisine alınan çöp konteynerleri dezenfekte edilerek yerlerine bırakılıyor.

27 Temmuz 2017 Perşembe 13:17
Mudanya'da Çöp Konteynırları Yerinde Yıkanıyor

Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri rahatsız edici kötü koku ve sinek oluşumunu önlemek amacıyla filosunda bulunan konteyner yıkama aracı ile çöp konteynerlerini yerinde yıkıyor. Trafiği aksatmayacak şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalarını gece vardiyalarında ve sabahın erken saatlerinde gerçekleştirmeye özen gösteriyor. Çalışmaların yaz dönemi boyunca devam edeceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Özellikle yaz aylarında çöp konteynerlerinin çevreye saçtığı kötü kokulardan halkımızın rahatsız olmaması amacıyla bu çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çöp konteynerlerini deterjanlı ve sıcak suyla yıkayıp dezenfekte ederek hem sağlıklı bir çevre için katkıda bulunuyor hem de sineklerin çoğalmasını önlemiş oluyoruz” dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİZ DAHA DUYARLI OLSUNLAR”

Amaç dışı kullanılan ve zarar gören konteynerlerin yenileriyle değiştirildiğini ya da bakım işlemleri yapılarak yeniden yerlerine konduğunu belirten Türkyılmaz, “Hemşehrilerimizden çevreye karşı daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Yaz aylarında ilçemizin nüfusu altı katına çıkıyor. Ekiplerimiz 47 mahalleye yetişmeye çalışıyor. Gece gündüz temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Çöplerimizi konteynerlere atarak, çevre kirliliğinin önüne geçelim. Çevreyi kirletenleri de uyaralım” ifadeleri ile hemşehrilerine çağrıda bulundu.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108