Mudanya Belediyesinde Ücretsiz Yaz Kursları Başlıyor

Mudanya Belediyesi’nin kentin insan gücünü daha donanımlı hale getirmek amacıyla düzenlediği Yaz dönemi kurs kayıtları başlıyor. 8 ayrı branşta gerçekleşecek kursların kayıtları 23 Haziran tarihine kadar devam edecek.

19 Haziran 2017 Pazartesi 11:02
Mudanya Belediyesinde Ücretsiz Yaz Kursları Başlıyor

Mudanya Belediyesi’nin gençleri ve ev hanımlarını topluma kazandırmak amacıyla sanat ve mesleki beceri alanlarında düzenlediği yaz kursları kayıtları başlıyor. Kayıtların 19 – 23 Haziran tarihleri arasında Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi'nde yapılacak olan kurslar Müzik, resim, Mefruşat, Ahşap Boyama, Filografi, Çok sesli koro, Bağlama, Gitar (7-13 yaş), Ahşap Çiçek alanlarında gerçekleşecek.

TÜRKYILMAZ’DAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET

Başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun her kesiminden ve her yaştan vatandaşlar için bireysel, sanatsal ve mesleki gelişim konularında farklı alanlarda ücretsiz kurslar düzenlediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz “Kendisini geliştirmek isteyen, meslek sahibi olmak ya da  sanatsal bir faaliyetle uğraşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza davet ediyoruz” dedi.

Kursların 28 Haziran – 8 Eylül tarihleri arasında Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi'nde ücretsiz olarak gerçekleşeceğini ifade eden Türkyılmaz, kurslara katılacakların, yeteneklerini geliştirme ve ilgi alanlarının üzerine eğilme fırsatı bulacaklarını da sözlerine ekledi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108