Kara İncir Şenliği Mürsel Mahallesinde

Mudanya Belediyesi’nin ilçenin önemli tarım ürünlerini tanıtmak hedefiyle geleneksel hale getirdiği “Kara İncir Şenliği” 20 Ağustos Pazar günü Mürsel Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

15 Ağustos 2017 Salı 09:38
Kara İncir Şenliği Mürsel Mahallesinde

Mudanya Belediyesi’nin ilçenin önemli tarım ürünlerinin tanıtımını sağlamak amacıyla geleneksel hale getirdiği şenlikler tüm hızıyla sürüyor. Tirilye’de düzenlenen zeytin şenliğinin ardından, Kara İncir Şenliği 20 Ağustos Pazar günü Mürsel Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesleri Ayşen Birgör, Alp Arslan, Esra İçöz ve İhsan Güvenç’in konser vereceği etkinliklerde “En güzel incir yarışması” da düzenlenecek. Halk oyunları gösterilerinin de sunulacağı Kara İncir Şenliği’nde çeşitli sivil toplum örgütleri ile mahalleli kadınlar açacakları stantlar ile tarım ürünlerinin tanıtımına katkı sunacaklar.

KARA İNCİR TANITIMA DESTEK

Dünya pazarında kendine yer bulmuş olan Bursa karasının adını daha güçlü duyurmak istediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya Belediyesi olarak dünyanın en iyi incirlerinin üretildiği ilçemizde gerçekleştireceğimiz şenliğimiz ile kara incirimizin tanıtımına önemli ölçüde destek olmak istiyoruz. Lezzetiyle, görünümüyle adeta Bursa’nın uluslararası markası olan siyah incirimizi hak ettiği değere taşımak amacındayız” dedi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108