Güzelyalı Çarşıları Hizmete Açılıyor

Mudanya Belediyesi tarafından yapımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Güzelyalı Yalı Mahallesi’nde ki mini çarşılar yenilenen yüzleriyle hizmete açılıyor. Açılışlar Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek.

13 Temmuz 2017 Perşembe 09:36
Güzelyalı Çarşıları Hizmete Açılıyor

Güzelyalı’nın sembolü haline gelen “Eski Mini Çarşı”da yenileme çalışmalarını, Güzelyalı Postanesi karşısında “Yeni Mini Çarşı” yapımınıtamamlayan Mudanya Belediyesi, çarşıların açılışlarını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Çarşıları ziyaret ederek bilgiler alan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,çarşıların daha modern bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Taban’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde mini çarşı esnaflarıyla sohbet ederek talepleri dinleyen Türkyılmaz, belediye olarak çarşı esnaflarının nezih ve modern ortamlarda satış yapmalarına imkan sunduklarına vurgu yaptı.

AÇILIŞLAR CUMARTESİ GÜNÜ

Güzelyalı Mahallesi’nin sembolü haline gelen “Eski Mini Çarşı”nınbaştan aşağıya yenilendiğini, Güzelyalı Postanesi karşısında ise “Yeni Mini Çarşı”nın yapımını tamamladıklarını belirten Türkyılmaz, çarşıların 15 Temmuz Cumartesi günü açılışlarının yapılacağını ifade etti. Tuvaletleri ve dükkanları ile çarşıların daha modern bir halde kaliteli hizmet sunacağını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz,çarşıların açılışına tüm hemşehrilerini de davet etti.

Açılış için heyecanlı olduklarını ifade eden çarşı esnafları, hizmetlerinden dolayı başkan Hayri Türkyılmaz ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108