Bursa Mudanya'da Cinayet

Bursa’nın Mudanya ilçesinde çıkan kavgada bir kişi öldürüldü.

06 Mart 2017 Pazartesi 12:34
Bursa Mudanya'da Cinayet

Ömerbey Mahallesi'nde bir sitede dün gece yarısı çıkan tartışma cinayetle neticelendi. İddiaya göre, kapıcılık yaptığı sitede arkadaşı H.K’nin dairesinde bir süre sohbet eden İbrahim D, alkolün tesiriyle Baykal Ö. ile telefonda bir süre tartıştı. 39 yaşındaki Baykal Ö’nün bulundukları daireye gelmesiyle tartışma burada da devam etti.

Baykal Ö, elindeki cisimle İbrahim D’nin kafasına vurmaya başladı. İbrahim D, eline geçirdiği av tüfeğiyle ateş etti.

Baykal Ö, ayağına ve kafasında isabet kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı, av tüfeğini alarak aracıyla kaçtı. Emniyet güçleri katil zanlısı İbrahim D’yi arıyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 06.03.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pabloo 2017-03-07 09:50:27

bursanın bütün gençlerini zehirleyen baykala hakkı olan iki mermiyi almış

banner56

banner108