Başkan Türkyılmaz, ''Bu Memlekette Adalet Herkese Lazım''

Mudanya’da yaşayan gaziler, şehit yakınları, muhtarlar ve Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri üyeleriyle düzenlenen iftar yemeğinde da bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, adalet, özgürlük ve eşitlik vurgusu yaptı.

16 Haziran 2017 Cuma 16:41
Başkan Türkyılmaz, ''Bu Memlekette Adalet Herkese Lazım''

Mudanya Belediyesi düzenlediği iftar yemeğiyle Mudanya’da ikamet eden Muharip Gaziler Derneği üyeleri, şehit yakınları, muhtarlar ve Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri üyelerini bir araya getirdi.

Gerçekleşen iftar yemeğine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy’un yanı sıra belediye meclis üyeleri de katılım sağladı. Ankara’dan İstanbul’a gerçekleşen adalet yürüyüşüne katıldığını anlatan Türkyılmaz, “Bu memlekette adalet herkese lazım. Ancak misak-i milli sınırları içerisinde bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını, kanlarını vermiş şehitlerimiz, gazilerimiz ve şehit yakınlarımız adalet en çok sizin için lazım. Sizin için özgürlük, eşitlik lazım” dedi.

“GEREKİRSE BİZLERDE CANIMIZI VERİRİZ”

Şehitlerin ve gazilerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğine de vurgu yapan Türkyılmaz, “Tüm şehitlerimize ve gazilerimize binlerce kez minnet edip şükür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve adını bilmediğimiz şehitlerimizin kurduğu bu cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Gerekirse bizlerde bu uğurda canımızı vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen iftar yemeğinde gaziler, şehit yakınları ve muhtarlar ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu da belirten Türkyılmaz, “Her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.  İftar yemeğinde masaları tek tek dolaşan Türkyılmaz, yemeğe katılanların ramazan ayını tebrik etti.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108