Başkan Hayri Türkyılmaz, Mahalle Ziyaretlerinde

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, halkın sorunlarını yerinde tespit etmek ve gerçekleşen çalışmaları incelemek amacıyla ilçe de çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Halitpaşa Mahallesi 12 Eylül ve Fevzi Paşa Caddelerini ziyaret eden Türkyılmaz, ziyaretlerine diğer mahallelerde devam edecek. 

04 Ağustos 2017 Cuma 15:53
Başkan Hayri Türkyılmaz, Mahalle Ziyaretlerinde

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın ve esnafın yanında içinde olmayı sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Halitpaşa Mahallesi 12 Eylül ve Fevzi Paşa Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların ile esnafların talep ve isteklerini yerinde dinleyen Türkyılmaz gerçekleştirdikleri ve programlarına aldıkları çalışmaları da vatandaşların bilgisine sundu.

CHP Mudanya İlçe Yönetimi’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden ve çalışmalarımızdan memnun olduklarını görünce mutlu oluyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi. 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Hemşehrilerini belediyeye davet eden Türkyılmaz, “ Kapımız yok, duvarımız yok. Orası sizlerin belediyesidir. Bir sorununuz veya şikayetiniz olduğunda bizlere iletmeniz yeterlidir” dedi. Ziyaretlerinin diğer mahallelerde de devam edeceğinin altını çizen Türkyılmaz, “Mudanya’mız büyük bir ilçe 47 mahallemizi aralıklarla ziyaret ederek, hemşehrilerimiz ile birlikte olmaya devam ediyoruz” dedi.  Hemşehrilerinin sorunlarıyla bizzat ilgilenen Başkan Türkyılmaz’ın bu tavrı vatandaşlardan tam not alırken, mahalle sakinleri de kendilerini ziyaret etmesinden dolayı Türkyılmaz’a teşekkürlerini dile getirdiler. 

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108