Bursa'da Bir Kişi Kaldığı Barakada Ölü Bulundu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Yeni Sölöz Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, orman işçisi şahıs kaldığı barakada ölü olarak bulundu.

12 Aralık 2016 Pazartesi 22:49
Bursa'da Bir Kişi Kaldığı Barakada Ölü Bulundu!

Bursa'da Orhangazi ilçesine bağlı Yeni Sölöz Mahallesi Gürle Dağı'na giden yolda bulunan ve orman işçilerinin kaldığı bir barakada meydana gelen olayda, Düzce'den Orhangazi'ye bağlı Gürle Dağı'nda Orman İşletme Şefliği sorumluluğundaki ormanlık alanda işçi olarak çalışan 56 yaşındaki Y.Ö. isimli şahıs kaldığı barakada ölü bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundular.

Kaldığı barakada ölü olarak bulunan Yaşar Öcan isimli şahsın cesedi savcılığın olay yerinde incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ölü olarak bulunan şahsın cenazesi ölüm nedeninin tespit edilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

banner119
Son Güncelleme: 28.09.2021 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108