İçerde dizisinin Alyanak’ı, Ahlatlı çocukları unutmadı

kranların sevilen dizisi ‘İÇERDE’ dizisinin Alyanak’ı Yıldıray Şahinler Geleceğe Işık Tut Kampanyası aracılığıyla Bitlis’in Ahlat ilçesindeki öğrencilere destek oldu.

15 Mart 2017 Çarşamba 10:03
İçerde dizisinin Alyanak’ı, Ahlatlı çocukları unutmadı

Ünlü oyuncu instgram hesabından yaptığı paylaşımda ise ‘Bunlar benim Bitlis’teki çocuklarım’ başlığıyla duyurdu.

Ünlü Tiyatro Oyuncusu Yıldıray Şahinler Sosyal medya aracılığıyla pek çok okulun ve öğrencinin eğitim ihtiyaçlarını karşılayan ‘Geleceğe Işık Tut’ kampanyasına dahil olarak Bitlis’in Ahlat ilçesindeki on öğrenci için bot ve mont yardımında bulundu. Bu anlamlı yardım sonrası minik öğrencilerin teşekkür için çektirdiği fotoğrafı paylaşan Şahinler, ‘Bunlar benim Bitlis-Ahlat'daki çocuklarım. Geleceğe Işık Tut projesi sayesinde sıcacık bot ve mont ulaştırabildiğim 10 evlâdım var. Siz de yurdun bir yerinde üşüyen küçük öğrencilere elinizi uzatmak isterseniz "Geleceğe Işık Tut" hesabından listeleri inceleyin’ ifadelerine yer verdi.

İki üniversite öğrencisinin başlattığı ve giderek çığ gibi büyüyen ‘Geleceğe Işık Tut’ projesi tamamen gönüllülük esasıyla talep gelen okullara yardımda bulunacak hayırseverlere aracılık ediyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108