Emre Kaya, Şehitler Tepesi’ne kırmızı karanfil bıraktı

Ünlü sanatçı Emre Kaya, 44 kişinin şehit olduğu İstanbul Dolmabahçe’deki terör saldırısının ardından Şehitler Tepesi’ne gidip kırmızı karanfil bıraktı. Tüm sanat camiasını teröre karşı tek ses olmaya çağıran Kaya, "Türkiye'yi bölemezsiniz, böldürtmeyeceğiz. Gün tepkimizi gösterme günü" dedi.

13 Aralık 2016 Salı 12:27
Emre Kaya, Şehitler Tepesi’ne kırmızı karanfil bıraktı

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Vodafone Arena Stadı’nda oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası taraftarların güvenliğini sağlayan çevik kuvvet polislerine yönelik gerçekleştirilen ve çoğunluğu polis memuru 44 kişinin şehit olduğu saldırı, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Şehitler ülkenin dört bir yanında gözyaşları içerisinde toprağa verilirken, Emre Kaya da peş peşe iki ayrı patlamanın yaşandığı bölgeye gitti. Terör saldırısı sonrası 'Şehitler Tepesi' olarak adı değiştirilen olay yerine kırmızı karanfil bırakan Kaya, şehitleri andı, onlar için dua etti.

Sanat camiasına çağrı

Bir elinde Türk bayrağı, diğer elinde "Dünyanın en güzel şehrini mübarek gecede kana buladınız. Kininize, nefretinize lanet olsun. Türkiye'yi bölemezsiniz, böldürtmeyeceğiz" yazılı döviz taşıyan Kaya, hain saldırıya tepkisini dile getirdi. Saldırıyı sosyal medya hesaplarından da nefretle kınayan genç sanatçı, "Gün tepkimizi gösterme günü. Tüm sanatçı arkadaşlarımı Şehitler Tepesi'ne sessiz çığlığıma ses olmaya çağırıyorum" mesajını paylaşarak, sanat camiasına terör karşısında tek ses, tek yürek olma çağrısında bulundu.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Emre KayaŞehitler Tepesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108