‘Dağ 2’ filmi oyuncuları, söyleşide seyircisiyle buluştu

Ülke genelinde 2016 yılına damga vurarak en çok gişe yapan ‘Dağ 2’ filminin oyuncuları, Çanakkale seyircisiyle söyleşide buluştu. 

14 Aralık 2016 Çarşamba 17:30
‘Dağ 2’ filmi oyuncuları, söyleşide seyircisiyle buluştu
2016’nın Kasım ayında vizyona girmesine rağmen en çok gişe yapan ‘Dağ 2’ filminin oyuncuları, Çanakkaleli seyircisiyle söyleşide buluştu. Söyleşiye Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz GESTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Volkan Uslu, öğrenciler vatandaşlar katıldı.



İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve GESTAŞ’ın sponsorluğunda düzenlenen söyleşiye yoğun ilgi gösterildi. Oyuncular Atılgan Gümüş, Murat Serezli, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Çanakkaleli seyircileriyle, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.
Sırayla kendi hayatları hakkında bilgi veren oyuncular, mesleğe başlayış hikayelerini anlattı. Kendilerini tanıtan oyuncular daha sonra ‘DAĞ 2’ filmine çağırılmaları ve filmin çekimleri hakkında bilgi verdi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108